Prazna!
Moj Planer
Moja Bilježnica
 • Moja bilježnica

  Moja bilježnica je bilježnica namijenjena đacima i studentima. Napravljena u 8 boja od tvrdo - mekanih korica posebna je zbog unutrašnjosti i personalizacije.
 • Moj planer

  Moj planer je mali planer namijenjen ženama. Veličine za svaku torbicu (15×11 cm). Posebnim ga čine tvrdo - mekane korice, veličina, unutrašnjost, sadržaj, cijena i PERSONALIZACIJA. Postoji od 2013. godine u kojoj smo doživjeli veliki uspjeh. Planer za 2014. godinu postoji u 58 boja. Idealan je kao poklon. Šaljemo City Expressom utorkom i petkom na kućnu adresu ukoliko je uplata vidljiva.
 • Poklon kutija

  Poklon kutija je napravljena za Moj planer.
 • Maštam tu i tamo dok se vozim tramvajem na drugi kraj grada o nekim Alpama, svježem zraku i jednom cvjetnom kimonu i jednoj haljini iz monsona, slamnatom cekeru, rozim naočalama i ploči od Kraftwerka. Neopisivo jedva čekam 19.07. da započne sezona ljetnog odmora
  Pročitaj!
 • Oni koji me poznaju, znaju da su planeri i rokovnici u raznim bojama i veličinama moja opsesija. Volim uvijek imati bar dva u svojoj torbici, jer naravno uvijek nešto pišem, bilježim i črčkaram. Danas vam predstavljam poseban Moj Planer. MOJ PLANER je mali planer namijenjen ženama. Veličine za svaku torbicu (15x11cm), proizveden u 30 različitih boja. Posebnim ga čine tvrdo-mekane korice, veličina, unutrašnjost, sadržaj, cijena i PERSONALIZACIJA.
  Pročitaj!
 • Sutra je Badnja večer, kiti se bor, prave se kolači i uživa se u obiteljskom okupljanju, no nažalost neki od nas još uvijek nisu kupili poklone za svoje najdraže. Stoga se očekuje kako će upravo danas i sutra biti najveća shopping ludnica u godini u svim shopping centrima i dućanima. Kako bi vam barem malo pomogli, donosimo vam nekoliko ideja za božićne poklone. Odabrali smo darove i za nju i za njega, za mlađe, za starije, jeftinije i nešto skuplje opcije te se nadamo da smo vam barem malo pomogli s odabirom.
  Pročitaj!